Leiri

Hiiden Haukut Ry järjestää kesäleirin 8.-10.6.2018 Kuralan Kartanossa Yläneellä, https://www.kuralankartanotila.fi/

ILMOITTAUDU LEIRILLE ALLA OLEVASTA LINKISTÄ!

Leirille saapuminen tapahtuu perjantai-iltana klo 16-20 välisenä aikana. Varsinainen leiriohjelma alkaa lauantai aamuna aamiaisen jälkeen. Leiri päättyy sunnuntaina klo 16.00.

Leirillä on mahdollisuus harjoitella eri lajeja mm. tokoa, agilitya, rally-tokoa, PK-hakua ja -jälkeä.

Tavoitteena on, että jokainen ohjaaja pääsee halutessaan ainakin yhdelle ulkopuoliselle kouluttajalle. Jos ja kun lajeissa on tilaa, on mahdollisuus osallistua useamman lajin ulkopuoliseen koulutukseen.

HUOM! Täytä vain yksi lomake, vaikka osallistuisitkin leirille useammalla koiralla. Lisätietoja kohtaan voi ilmoittaa, millä koiralla haluaa mihinkin lajiin (vain yksi koira/ohjaaja/treeni).

Ulkopuoliset kouluttajat

Lauantai

Toko: Mika Jalonen
Rally-toko: Krista Karhu
PK-haku: Anni Rytkönen

Sunnuntai

Agility: Sonja Paavola

Leirille voi ilmoittautua ensisijaisesti Hiiden Haukkujen jäsen.

Hinta: 90,00 € / viikonloppu, sisältäen ohjatun koulutuksen. 70,00 € / viikonloppu, ilman ohjattua koulutusta ja päiväkävijät 45,00 € (etusijalla ohjattuihin koulutuksiin koko viikonlopun leireilijät). Hinta kattaa majoituksen, ruokailut, saunan lauantaina sekä valittaessa ohjatut koulutukset.

Ilmoittautuminen: Leirille mukaan mahtuu 30 ensimmäistä ilmoittautujaa. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 29.4.2018. Jos perut ilmoittautumisesi, on se tehtävä viimeistään 29.4.2018. Tämän päivämäärän jälkeen ilmoittautumisesi on sitova ja leirimaksu on maksettava myös poissaolotapauksissa. Sinulla on kuitenkin, mahdollisuus myydä paikkasi ensisijaisesti toiselle seuran jäsenelle. Mikäli leirille jää tilaa voidaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen paikkoja myydä seuran ulkopuolisille.

Majoittuminen ja ruokailu: Majoittuminen tapahtuu 2-6 hengen huoneissa. Ilmoittautumislomakkeessa on mahdollisuus toivoa huonetovereita. Koiria voi pitää huoneissa, mutta niiden tulee olla häkeissä. Koiran omistaja on vastuussa, jos koira aiheuttaa vahinkoa. Hintaan ei sisälly lakanoita eikä pyyhkeitä, joten muistakaa ottaa nämä kotoa mukaan!

Juoksuiset nartut voivat osallistua leirille ja yöpyä majoitustiloissa, mutta tämä tulee sopia muille majoitustilassa yöpyjille ja on huolehdittava, ettei majoitustiloihin jää jälkiä -eli matot kannattaa etukäteen kääriä pois ja varmistaa, etteivät koirat hypi sohville, nojatuoleille tai sänkyyn. Hallilla ja kentällä on suotavaa käyttää juoksusuojia huomioiden urosten omistajia.

Majoitustilan varusteluun kuuluu mm.

• Jääkaappi
  • liesi (myös uuni)
  • mikroaaltouuni
  • kahvinkeitin

Tarkemman varustelun löydät Kuralan kartanotilan omilta sivuilta (linkki ylhäällä), valitsemalla mökin ja katsomalla mökin varusteluettelon.

Ruokailut:

* perjantaina omat eväät (grillataan
* lauantaina: aamiainen, lounas ja iltapala
* sunnuntaina: aamiainen ja lounas.

Leirin hinta tulee maksaa kokonaisuudessaan 15.5.2018 mennessä, maksutiedot ilmoitetaan erillisellä viestillä paikan vahvistuksen jälkeen.

Alustava aikataulu. Tarkka aikataulu ja ohjelma tiedotetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen leiriä.

Pe 8.6.2018
– iltapäivällä saapuminen
– tutustumista rally tokoon, esineruutuun ja agilityyn
– yhdessäoloa. Omat eväät, grillattavaa mukaan

La 9.6.2018
– herätys ja koirien lenkitys
– aamupala
– treenailua (1) omatoimisesti tai ohjattuna
– ruokailu
– treenailua (2) omatoimisesti tai ohjattuna
– sauna
– iltapala ja iltaohjelmaa

Su 10.6.2018
– herätys ja koirien lenkitys
– aamupala
– treenailua (3) omatoimisesti tai ohjattuna
– ruokailu
– treenailua (4) omatoimisesti tai ohjattuna
– Leirin päätös n. klo 16

Yleiset tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen: sinisarjokoski(at)gmail.com.

Lämpimästi tervetuloa kesäleirille harrastamaan ja viettämään yhdessä aikaa!

Ilmoittautumiseen