Hae Hiiden Haukut ry.:n jäsenyyttä tästä

p. 050-3470848

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla!

JÄSENYYS

Hiiden Haukut Ry:n jäsenenä olet oikeutettu mm. hakemaan harjoittelupaikkaa ryhmissä, osallistumaan jäsenhintaan seuran järjestämille kursseille ja käyttämään Hiidenrannan ulkotreenikenttää silloin, kun sitä ei ole ohjatuille treeneille varattu. Agilityesteet ovat käytettävissä vain vapaaharjoitteluoikeuden lunastaneille ja avainmaksun maksaneille, seuraa edustaville (voimassaoleva kilpailu- tai harrastajalisenssi) jäsenille.

Hiiden Haukut Ry lähettää jäsenilleen joka vuoden alussa jäsenkirjeen ja laskun kuluvan vuoden jäsenmaksun suorittamiseksi. Jäsenmaksu maksetaan henkilökohtaisella viitteellä laskussa mainituin tiedoin eräpäivään mennessä. Jäsenmaksun eräpäivä päätetään seuran syyskokouksessa, ja se sovitaan yleensä maaliskuulle.

Muistathan pitää yhteystietosi ajantasalla jäsenrekisterissämme ja ilmoittaa muuttuneista tiedoista jäsensihteerille! Näin saat jäsenkirjeen ja jäsenmaksun tiedot ajallaan, ja jäsenrekisterimme pysyy ajantasalla.

Jos jäsen ei ole maksanut jäsenmaksuaan toukokuun loppuun mennessä, katsotaan hänet yhdistyksen sääntöjen mukaisesti eronneeksi. Jäsen voi myös itse erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä jäsensihteerille, jolloin jäsenen tiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Eronnut / erotettu jäsen voi halutessaan liittyä uudelleen seuran jäseneksi maksamalla uusien jäsenten tapaan myös liittymismaksun.

JÄSENREKISTERI

Jäsenrekisteri sisältää Hiiden Haukut Ry:n jäsenistä seuraavat tiedot:

• etu- ja sukunimi
  • nuorisojäsenten syntymävuosi
  • lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • jäsentyyppi (varsinainen jäsen, perhejäsen, nuorisojäsen)

Seuralla on oikeus luovuttaa nimitietoja tarkoituksiin, jotka tukevat seuran toimintaa. Mikäli et halua nimitietojasi julkaistavan, ilmoita siitä jäsensihteerille.