Jäsenyys

Vuoden 2017 jäsenkirjeet ja jäsenmaksulaskut on lähetetty jäsenille. Ota yhteyttä jäsensihteeriin, jos et kirjettä saa. Ilmoitathan myös, jos tiedoissasi on tapahtunut muutoksia, tai haluat erota yhdistyksestä, kiitos!

Hae Hiiden Haukut ry.:n jäsenyyttä

JÄSENSIHTEERIN YHTEYSTIEDOT

Reetta Keski-Lahti
hiha.jasensihteeri@gmail.com
p. 050-3470848

Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla!

JÄSENYYS

Hiiden Haukut Ry:n jäsenenä olet oikeutettu mm. hakemaan harjoittelupaikkaa ryhmissä, osallistumaan jäsenhintaan seuran järjestämille kursseille ja käyttämään Hiidenrannan ulkotreenikenttää silloin, kun sitä ei ole ohjatuille treeneille varattu. Agilityesteet ovat käytettävissä vain vapaaharjoitteluoikeuden ja estekopin avaimen maksun maksaneille, seuraa edustaville (voimassaoleva kilpailu- tai harrastajalisenssi) jäsenille.

Hiiden Haukut Ry lähettää jäsenilleen joka vuoden alussa jäsenkirjeen, jonka mukana saat maksutiedot kuluvan vuoden jäsenmaksun suorittamiseksi. Jäsenmaksu maksetaan henkilökohtaisella viitteellä maksulapussa mainituin tiedoin eräpäivään mennessä. Jäsenmaksun eräpäivä päätetään seuran syyskokouksessa, ja se sovitaan yleensä maaliskuulle.

Muistathan pitää yhteystietosi ajantasalla jäsenrekisterissämme ja ilmoittaa muuttuneista tiedoista jäsensihteerille! Näin saat jäsenkirjeen ja jäsenmaksun tiedot ajallaan.

Jos jäsen ei ole maksanut jäsenmaksuaan toukokuun loppuun mennessä, katsotaan hänet yhdistyksen sääntöjen mukaisesti eronneeksi. Jäsen voi myös itse erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä jäsensihteerille, jolloin jäsenen tiedot poistetaan jäsenrekisteristä. Eronnut / erotettu jäsen voi halutessaan liittyä uudelleen seuran jäseneksi maksamalla uusien jäsenten tapaan myös liittymismaksun.

JÄSENREKISTERI

Jäsenrekisteri sisältää Hiiden Haukut Ry:n jäsenistä seuraavat tiedot:

• etu- ja sukunimi
  • nuorisojäsenten syntymävuosi
  • lähiosoite, postinumero ja postitoimipaikka
  • sähköpostiosoite
  • puhelinnumero
  • jäsentyyppi (varsinainen jäsen, perhejäsen, nuorisojäsen)

Seuralla on oikeus luovuttaa nimitietoja tarkoituksiin, jotka tukevat seuran toimintaa. Mikäli et halua nimitietojasi julkaistavan, ilmoita siitä jäsensihteerille.