Tokon saavutukset

Vuosi 2014

Joukkue SM-hopeaa

  • Hiiden Haukut ry:tä edustivat: Hanna Toivola ja bordercollie Fidzi, Marika Heikkinen ja bordercollie Raw, Anna-Leena Väätänen ja bordercollie Neo, Heli Eriksson ja laboratorionnoutaja Tähti ja Maria Nylander ja pumi Teppo. Joukkueen varakoirakkoina olivat Satu Kärkkäinen ja australianpaimenkoira Rhonda ja Pauliina Kuronen.
  • Lisäksi Marika ja Raw voittivat henkilökohtaisessa kisassa VOI-luokan!

Joukkue PM-kultaa uudenmaan piirinmestaruuskisoissa.

  • Hiiden Haukut ry:tä edusti; Marika Heikkinen ja bordercollie Raw, Anna-Leena Väätänen ja bordercollie Neo, Päivi Keränen ja bordercollie Vinski, Maria Nylander ja pumi Teppo, Satu Kärkkäinen ja australianpaimenkoira Rhonda.
  • Lisäksi Marika ja Raw voittivat henkilökohtaisessa kisassa VOI-luokan!

Lisäksi Hanna Toivola ja bordercollie Fidzi valittiin maajoukkuekarsintakilpailumenestyksen perusteella Suomen 2014 tokon maajoukkueen ensimmäiseksi varakoirakoksi. He kisasivat heinäkuussa Helsingissä järjestetyissä maailman mestaruuskisoissa, ja olivat mukana voittamassa Suomen maajoukkueelle maailmanmestaruuskultaa.

toko sm

Vuosi 2013

Joukkue PM-hopeaa uudenmaan piirinmestaruuskisoissa.

  • Hiiden Haukut ry:tä edusti: Hanna Toivola ja bordercollie Fidzi, Sari Thil ja bordercollie Cheena, Marika Heikkinen ja bordercollie Raw, Sari Sailas ja bordercollie Pyry, Maria Nylander ja pumi Teppo.

toko pm 2013